Nyligen var jag inbjuden som gäst i Barbour att se deras fabrik och hemmakontor i Barbour South Shields, nära Newcastle, England. Inga brainer.As visade det sig, hade jag inte sluta ha möjlighet att organisera resan-jag fortfarande Barbour Jackamight gör det Barbour, till slut-men jag gjorde Barbour Jacka Dam lyckas Barbour Outlet turné Sunspel fabriken i höstas, vilket var min första Barbour exponering för "made in England." Förra sommaren Barbour Outlet jag tänkte gå ombord på en resa runt Storbritannien besöker Barbour brittiska fabriker som Släck Barbour Outlet klassiska herrkläder objekt som fängslar mig Barbour Jacka (som min "Made in Italy "trip).

Den Barbour Barbour Outlet Factory var på en mycket större skala än Barbour jag hade väntat. Jag visste att märket var populärt med friska fördelning Barbour Jacka, men jag hade inte förväntat mig att se så många arbetare Barbour Outlet. Personalstyrkan på fabriksgolvet var nästan helt kvinnor-som också var förvånande. Det kändes väldigt lik Barbour Jacka Dam Red Wing Shoe Co: s anläggning II i Minnesota, annan produkt tillsammans, men en liknande vibe. Efter att ha arbetat Barbour Outlet med Red Wing för de senaste åren Barbour Jacka Dam, och det finns stora likheter i företagsstruktur (vart är familjeägt), Barbour Outlet historisk betydelse, varumärkeslojalitet och tillverkningsanläggningar Barbour. Promenad runt Barbour kändes precis som att gå runt Red Wing. Jag hade aldrig gjort anslutningen innan Barbour Outlet, men det är vettigt i efterhand med tanke på företagets arrangemang och förhållningssätt Barbour Jacka.

Barbour fabrik var Barbour Outlet nästan helt manuellt Barbour manövreras , det finns väldigt lite automation och nästan all verksamhet är Barbour Outlet utförs Barbour Jacka för hand . Mängden jackor pågår var imponerande bedövande . Jag hade inte förväntat mig att Barbour Jacka Dam se så mycket produkt i arbete , men omfattningen av Barbour Outlet saker inte dölja den höga nivån av hantverk som var på display . Den kompetensnivå och snabbhet i Barbour Barbour Jacka som kloakerna konverterade rullar av tyg till färdiga ytterkläder var imponerande Barbour Jacka . Och likt de andra fabrikerna jag har besökt i USA och Barbour Outlet utomlands , var alla som arbetar på Barbour Jacka Dam Barbour patienten , slag och stolta över att visa mig runt . Det är tryggt att veta en produkt jag tycker om så mycket Barbour Jacka kommer från Barbour Outlet en bra plats . Det är som att möta ditt favoritband och ha dem visar sig vara fantastiska människor , bara gör musiken Barbour Outlet bättre.

Hertiginnan av Cornwall Barbour Outlet bevisar att den senaste måste-ha är Barbour jacka Barbour, liksom Barbour Outlet Boden katalog och Alice bandet, var en symbol för den gröna Welly brigaden. Fashionabla folk bara inte dit. Men plötsligt, med den märkliga synkronicitet känd som en trend, har Barbours Barbour Jacka började Barbour Outlet dyka upp i Barbour mest osannolika ställen - och på de mest osannolika människor. Och var gång de var den naturliga motsvarigheten till Barbour Outlet tweed kjolar och Hermes sjalar (kvinnor) och vaniljsås-färgade manchestrar (män), nu är de bärs med hotpants och Barbour Outlet bara ben, mikro-minis och även festklänningar. Det började på Glastonbury - som alltmer inflytelserika presentation av Barbour Outlet modetrender - förra sommaren Barbour Jacka.

Så hur har den distinkta gröna jackan gjorde språnget Barbour Jacka Dam från ripa heden till Barbour Jacka Glastonbury och Barbour därifrån till metropol, där det har antagits av en Barbour Outlet sval urban publik Barbour? Sedan dess har Barbour Outlet flera andra iakttagelser av hardy (oftast) gröna odjuret utanför sin vanliga landsbygdens livsmiljö. Lily Allen, till exempel, har upptäckt Barbour Jacka ut på Barbour Outlet staden flera gånger med en Barbour kastas över en glamorös fest klänning. Kate Moss och Catherine Zeta-Jones sägs också egna Barbours - men som Barbour Outlet ännu har inga bekräftade observationer - medan Nicole Kidman Barbour bar en i filmen The Invasion.

Barbour | Barbour Jacka 4.9 (from 12580 reviews) i lager